Energiahatékony hűtő-fűtő klímák

MIÉRT ÉRI MEG KLÍMÁVAL FŰTENI?

  Földgázhasználat csökkentése

  Szeretné alternatív megoldásokkal csökkenteni, vagy lenullázni a gázszámláját? Váltsa ki gázfűtését klímával!

  Költségkímélő, takarékos

  Fontos Önnek a pénztárcája? Klímával akár ötödére csökkentheti energiaigényét, a fűtési időszakban elérhető H-tarifával pedig további megtakarítást érhet el!

  Környezetbarát, nulla rezsi

  Fontos Önnek a környezete és az akár nulla rezsiköltség elérése? Ha a klímafűtést megújuló napelem által termelt energiával párosítja, akár le is nullázhatja energiafogyasztását.

  Egészségtudatos megoldás

  Érdekli Önt az egészsége? Ha klímával fűt, nincs többé pára, penész és poros radiátor.

Miért válassza az MVM Home-ot?

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Kiváló minőségű AUXDaikin, Fisher és Gree klímákkal dolgozunk, melyek kivitelezését úgy tervezzük, hogy a legnagyobb kényelmet és energiahatékonyságot biztosítsa Önnek.

 • Nagyvállalati stabil háttér


  Az MVM, Közép-Európa meghatározó energetikai vállalatcsoportjaként a jövőben is arra törekszik, hogy vezető szerepet töltsön be ügyfelei energetikai és energia-hatékonysági igényeinek átfogó kiszolgálásában.

 • Dedikált kapcsolattartó


  Dedikált, személyes kapcsolattartó segíti és kíséri végig az ügyfelet a felméréstől a beüzemelésig. A szakszerű felmérésre és a szakemberre nem kell hónapokat várnia.

 • Profi szakemberek


  Szakembereink sokéves tapasztalattal rendelkeznek, és előremutató megoldásokkal segítik ügyfeleink tervei megvalósításában. Munkánk során mindig a professzionalizmus jegyében járunk el!

 • Az Ön igényeire szabva


  Az Ön igényeihez igazodva építjük ki rendszerét. Komplex megoldásainkkal további lehetőséget nyújtunk energia-megtakarításra irányuló beruházásokra. Korszerű technológiákat alkalmazzuk a tervek kivitelezéséhez.

partner_exchange

Minden felmerülő kérdésben számíthat a támogatásunkra, a teljes folyamat során fogjuk a kezét.

Szolgáltatásaink

task_alt

Tanácsadás és helyszíni felmérés
Legyen szó telefonos, e-mailes vagy személyes kapcsolatfelvételről, mi minden esetben időt szánunk Önre, és felmérjük, hogy milyen típusú rendszer a legalkalmasabb céljainak megvalósítására. Célunk, hogy megkönnyítsük a döntését.

task_alt

Kivitelezés
Küldetésünk, hogy ügyfeleink részére a határidők betartásával az optimális műszaki megoldással, a legjobb ár-érték arányban valósítsuk meg elképzeléseit.

task_alt

Beüzemelés
Minősített, folyamatos képzésben részesített munkatársakat foglalkoztatunk, hogy Ön biztosan magas minőségű szolgáltatást élvezhessen.

task_alt

Karbantartás
Szívünkön viseljük az általunk telepített berendezések sorsát az átadást követően is. Képzett szervizes munkatársaink kiemelt feladata, hogy a szakszerű karbantartások minél inkább hozzájáruljanak a berendezések hosszú élettartalmához és garanciájuk megőrzéséhez.

 

Termékeink

AUX Delta 2 hűtő-fűtő klíma

AUX Delta 2

A Delta 2 egyedi megjelenését, amely az iF Nemzetközi Tervező Fórum díját is elnyerte, az organikus forma és a matt borítás ötvözete adja. A különleges külső innovatív technológiát rejt, mely garantálja a kellemes klímát, legyen szó akár a hőség enyhítéséről vagy extrém hidegben való fűtésről.

AUX Sigma hűtő-fűtő klíma

AUX Sigma

Szálcsiszolt előlap, acélszürke borítás - ez az új Sigma. Erőteljes megjelenés és meggyőző teljesítmény hidegben és melegben egyaránt. Az elegáns külső mögött rejlő modern technológiának köszönhetően a Sigma tökéletes megoldás a komfortos, csendes és egészséges környezet megteremtéséhez.

Fisher Summer klíma

Fisher Summer

A Fisher Summer klíma igazi nyárspecialista, szenzációs áron! Válassza az új matt Summer szériát, ha klímaberendezését főleg a forró nyári napokon használja. Az új széria beltéri egysége esztétikus, matt felületű. Innovatív „Simogató szellő” funkciójának köszönhetően még kellemesebb a légáramlás.

Fisher Comfort Plus klíma

Fisher Comfort Plus

A Fisher Comfort Plus klímában ötvöződik minden, amit a Fisher különböző szériái nyújtanak: elegáns, letisztult megjelenés, árkategóriáját meghazudtoló modern funkciók, gazdaságos és csendes működés. Energiahatékonyságának köszönhetően télen, nyáron megállja a helyét.

Fisher Nordic klíma

Fisher Nordic

A Nordic sorozat fejlesztésénél szélsőséges körülményekre is felkészítették a készüléket, így a Fisher legmagasabb energiahatékonyságot elérő split modellje született meg. Vonzó külsejű, kényelmi funkciókkal kiegészített berendezés. Nagy hatékonyságú fűtést biztosít akár -30 °C-os extrém hidegben.

Gree Pulse

A Pulse kompakt kialakítással, 3D légtereléssel és extra csendes üzemeléssel emelkedik ki a hűtésre optimalizált légkondicionálók közül. A beltéri berendezés matt fehér borításával és kompakt méretével harmonikusan illeszthető bármely hálószobába, modern enteriőrbe.

Daikin Sensira

A Sensira kivételes ár-érték arányt, megbízhatóságot kínál, miközben csökkenti a környezetre gyakorolt hatást és az Ön energiaszámláját is. Vezérelje könnyen a Sensirát az infravörös távirányítóval, az alkalmazással vagy hangalapon az Alexa vagy a Google Home révén.

Gree Comfort X

A Comfort X nagyobb terek hűtését és fűtését is magabiztosan végzi, a beépített kompresszorkarter- és csepptálca fűtés és a 3D légterelés miatt. Egyedi formatervezésének, elegáns megjelenésének és megbízható működésének köszönhetően méltán hazánk legnépszerűbb klímamodellje.

Daikin Comfora

A Daikin Comfora magas hatékonyságú és komfortszintű oldalfali egység. Diszkrét klíma, amely olyan csendben működik, hogy el is fogja felejteni, hogy ott van. Kiszűri az olyan allergéneket, mint a pollenek, ezzel otthonában folyamatosan tiszta levegőt biztosít.

Gree Amber Royal

Az extrém környezeti hőmérsékletekre optimalizált Amber Royal megnövelt kül- és beltéri hőcserélővel és Dual Stage kompresszorral rendelkezik, melyekkel -30 °C-ig képes fűteni. Egyedülálló A+++ energiahatékonysággal rendelkezik hűtésben és fűtésben is.

Daikin Perfera

Akár A+++ energiahatékonyság! A többrétegű szűrőrendszer mellett a Perferában megtalálható a Daikin Flash Streamer egység is, amely lebontja az olyan allergéneket, mint a por, pollenek és gombák, és megszünteti a szagokat, eliminálja a vírusokat, baktériumokat is.

Gree Konzol

A forró nyári napokon a Gree Konzol klíma gondoskodik a hűs levegőről, míg a hideg téli napokon melegít, biztosítva a tökéletes komfortot minden évszakban. Fejlett technológiája lehetővé teszi, hogy könnyedén váltson a hűtés és a fűtés között, így otthona hőmérséklete mindig az igényeihez igazodik.

Daikin Perfera FVXM-A

Akár A+++ energiahatékonyság! Okos, biztonságos és fenntartható klímamegoldás fűtési, hűtési és légtisztítási igényekre. Daikin Flash Streamer egységgel, amely lebontja az olyan allergéneket, mint a por, pollenek és gombák, és megszünteti a szagokat, eliminálja a vírusokat, baktériumokat is.

Klímacsomag tartalma

heat_pump

Klíma készülék: Szakértő munkatársunkkal közösen kiválasztott AUX, Daikin, Fischer vagy Gree készülék(ek).

local_shipping

Kiszállítás: Az ár tartalmazza a készülék(ek) kiszállítását, illetve a telepítők kiszállási díját.

engineering

Telepítés: Az alapszerelés tartalmaz: 1 db faláttörést, 3 méter csövezést, 3 méteren belüli gravitációs kondenzvíz elvezetés és 3 méter elektromos rákötést dugvillával.

cleaning_services

Takarítás: Az érintett területeken okozott por eltakarítása.

workspace_premium

Garancia: Készüléktípustól függően 3 vagy 5 év garancia. A jótállás feltétele az évi egyszeri karbantartás.

A megvalósítás lépései

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel

Indikatív ajánlat

Indikatív ajánlat

Személyes konzultáció

Személyes konzultáció

Árajánlatadás

Árajánlatadás

Szerződéskötés

Szerződéskötés

Kivitelezés, beüzemelés

Kivitelezés, beüzemelés

Gyakori kérdések

  add remove

  Mi az inverteres klímaberendezés?

  Az inverteres készülékek folyamatos teljesítményszabályozást tesznek lehetővé, így a fellépő teljesítményigénynek megfelelő kompresszor-fordulatszám beállításával a leghatékonyabb üzemelést és a legjobb komfortérzetet biztosítják.

  add remove

  Mekkora a zajszint, mennyire hangos egy klíma?

  A mai gépeknek külső és belső egység tekintetében egyaránt meg kell felelniük a zajszintekre vonatkozó európai normának. Így a szabályozásnak köszönhetően nem kerülhet forgalomba túl hangos készülék. Minden általunk ajánlott és beszerelt klíma – azon túl, hogy maximálisan megfelel az előírásoknak és az európai követelményrendszernek – kifejezetten halknak számít, így bátran ajánljuk mindennemű felhasználásra.

  add remove

  Hová helyezzük el a klímát a helyiségben?

  A klímaberendezések beltéri egységének ideális elhelyezése kiemelten fontos a megfelelő teljesítmény leadása érdekében.
  Figyelembe kell venni, hogy hűtés, illetve fűtés üzemmódban is hatékonyan tudjon dolgozni a készülék. Kiemelt figyelmet érdemel a klímák vezérlése fűtés üzemmódban, mivel a befújt meleg levegő áramlása sokkal nehezebben kalkulálható a folytonos felfelé áramlása miatt.
  Néhány példa a szabályozást megzavaró telepítési körülményekre: nincs elegendő távolság hagyva a mennyezettől; függöny közelébe került a beltéri egység; túl nagy a helyiség belmagassága; nem megfelelő az épület szigetelése stb., továbbá a klíma helyének megválasztásakor figyelembe kell venni a beltéri és kültéri egység közötti minimális és maximális csőhosszra vonatkozó előírást. Minden esetben a szakember és az ügyfél közösen határozza meg a telepíteni kívánt beltéri, illetve kültéri egység pontos helyét.
   

  add remove

  Milyen teljesítményű klímára van szükségem?

  Szakember helyszíni szemléje mindenképpen szükséges a pontos teljesítmény kiválasztásához, mivel figyelembe kell venni a hűteni/fűteni kívánt helyiségek hőszükségletét, amelyet számos helyszíni tényező befolyásol: ablakok mérete, szigetelés mértéke, belmagasság, hőforrások mennyisége (pl. hűtők), látogatók száma stb.
  A túlméretezés és az alulméretezés is jelenthet problémát, ezért a megfelelő teljesítmény meghatározása elsődleges feladat.

  add remove

  Mit jelent a környezetbarát hőközeg?

  A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű, amelynek az ODP-értéke, vagyis az ózonkárosító hatása 0. Az R32-es hűtőközeggel működő berendezések az R-410A hűtőközeghez képest 68%-kal csökkentik a káros környezeti hatásokat, ami a magas energiahatékonyságnak köszönhetően alacsonyabb energiafogyasztást eredményez.

  add remove

  Mit értünk téliesített modell alatt?

  A téliesített klímamodellek kompresszor-karterfűtéssel és csepptálcafűtéssel rendelkeznek. A kültéri csepptálcafűtés biztosítja, hogy a leolvasztások alkalmával keletkező kondenzvíz ne képezzen jegesedést, növelve ezzel az üzembiztonságot télen is. A kompresszor-karterfűtés még a legnagyobb hidegben is szavatolja a kompresszorolaj megfelelő kenését induláskor, jelentősen növelve ezzel a kompresszor élettartamát.

Felmerültek még kérdései?

Nem talált választ kérdésére weboldalunkon, vagy elakadt a tervezésben, és szeretne szakértői segítséget kérni? Kérjük, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, és választ ad kérdésére.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Részletes információ a sütikről.