EnergiaStart csomag mindössze 990 Ft-ért

Fény és víz kevesebb költséggel? Igen!

Energiatakarékos eszközcsomagunkkal lehetséges! Energiatakarékos LED-fényforrásokat és víztakarékos perlátorokat (vízsugár-szabályozókat) csomagoltunk össze: kivételes kedvezménnyel vásárolhatók meg, és díjtalanul szállítjuk!

Az EnergiaStart csomag 6690 Ft helyett most mindössze 990 Ft-ért az Öné lehet! A csomag tartalmaz 4 db melegfényű LED-világítótestet és 2 db vízsugár-szabályozó perlátort.

Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. 

    Energiafogyasztás csökkentése

    A LED-világítótestek energiafogyasztása, vagyis a wattban kifejezett teljesítményfelvétele, közvetlenül befolyásolja az energiahatékonyságot. Minél alacsonyabb a wattszám, annál kevesebb elektromos energiát igényel az eszköz a fény előállításához.

    Megnövekedett élettartam

    A LED-lámpák élettartama jelentősen meghaladhatja a hagyományos világítási megoldásokét. Sok LED lámpa akár 25.000-50.000 órán át is képes működni, ami években vagy akár évtizedekben mérhető használatot jelent.

    Lassabb átfolyás, alacsonyabb vízdíj

    A perlátor átfolyási sebessége liter/percben meghatározza, hogy mennyi víz áramlik át rajta egy adott idő alatt. Minél alacsonyabb ez az érték, annál kevesebb vizet használ, amely közvetlenül csökkenti a vízfogyasztást és így a felhasznált energiát is, ha meleg vízről van szó.

    A vízkőképződés csökkentése

    Mivel a perlátorok keverő hatásuk révén szétszórják a vízsugarat, kevésbé valószínű, hogy vízkő rakódik le a csapokon és a mosogatókban, ami hosszabb élettartamot és kevesebb karbantartást jelent.

LED-fényforrással és perlátorral évi több 10.000 Ft-ot is megspórolhat!

lightbulb

Például 8 db 100W-os wolframszálas izzót ugyanekkora megvilágítást biztosító 10W-os LED-re cserélve, napi 4 óra használat mellett, akár évente 38.592 Ft-ot takaríthat meg.

faucet

Egy átlagos 4 fős család naponta 0,5 m3 vizet használ fel. A vízdíj, a csatornadíj és a vízterhelési díj költsége körülbelül 475 Ft/fél m3 hidegvíz használat esetén. Meleg víznél a felmelegítés költsége* (gázhasználatnál) körülbelül 180 Ft/fél m3. Ez naponta 475 + 180 = 655 Ft-ot, éves szinten 240 ezer Ft kiadást jelent.

Perlátorral átlagosan körülbelül 40% vizet lehet megspórolni, persze ezt nagyban befolyásolhatják az egyéni vízfelhasználási szokások. A megtakarítás a példa alapján évente akár 100 ezer Ft is lehet! (239.075 Ft x 40% = 95.630 Ft)

*A vízmelegítés költsége – energianemtől függően eltérő, de átlagosan – kb. 1000 Ft/m3.

Kedvezményes EnergiaStart csomag

Energiahatékony és víztakarékos

  • LED-fényforrás

    Egy LED-es világítótest a hagyományos izzókhoz képest akár nyolcadannyi energiát fogyaszt, miközben legalább ugyanúgy, vagy erősebben világít. Könnyedén csökkentheti otthona világításának energiaköltségeit, ha LED-ekre vált. Csomagunk tartós, meleg fényű fényforrásokat (LED-ek, E27-es foglalattal) tartalmaznak, amelyek a legtöbb otthonban megtalálható lámaptestekbe megfelelőek.

  • Perlátor

    A perlátor a vízsugár sűrűségét szabályozza. A csaptelepre szerelve levegővel dúsítja a kifolyó vizet, így jelentősen csökkenti a vízfogyasztást pl. kézmosás vagy mosogatás során. Perlátor nélkül percenként kb. 12 liter víz folyik ki a csapon (víznyomástól függően) – míg a perlátorral kb. 6-8 liter takarítható meg percenként. Perlátor használatával kis befektetéssel csökkentheti a víz és a felmelegítéshez használt energia költségét.

Termékeink

EnergiaStart csomag

EnergiaStart csomag

A csomag tartalmaz 4 db melegfényű LED-világítótestet és 2 db vízsugár-szabályozó perlátort.

Csomagajánlat

    EnergiaStart csomag

    lightbulb

    2 db PHILIPS LED 8 W és 2 db 13 W e27-es foglalatú meleg fényű körte világítótest

    faucet

    2 db perlátor (külső menetes)

    Csomag eredeti ára: 6690 Ft/csomag

    Kedvezményes ár: 990 Ft/csomag

    (díjmentes szállítással)

FONTOS: Nem minden csapszűrőnek van vízszabályozó funkciója. Ha Önnek van szűrő a csaptelepén, egyszerűen tudja ellenőrizni a vízszabályozó meglétét vagy hiányát. Engedjen vizet 10 másodpercen át egy 2 literes edénybe. Perlátor nélkül a 2 literes edény legfeljebb 10 másodperc alatt megtelik. Perlátorral 10 másodperc alatt legfeljebb 1 liter víz lesz az edényben. Ha nincs vízszabályozó a csaptelepén, fontolja meg ajánlatunkat!

HOGYAN TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS?

Energiahatékonysági nyilatkozat kitöltése a kedvezményes vásárláshoz.

Energiahatékonysági nyilatkozat kitöltése a kedvezményes vásárláshoz.

Az online megrendelő űrlap kitöltése.

Az online megrendelő űrlap kitöltése.

Átirányítjuk Önt partnerünk weboldalára.

Átirányítjuk Önt partnerünk weboldalára.

A kedvezményes termék megvásárlása.

A kedvezményes termék megvásárlása.

A készülék díjmentes kiszállítása futárszolgálattal.

A készülék díjmentes kiszállítása futárszolgálattal.

Gyakori kérdések

    add remove

    Mit érdemes tudni a Lakossági Energiamegtakarítási Programról?

    A számos európai országban működő energiahatékonysági kötelezettségi rendszer célja, hogy a végső energiafelhasználóknál (lakosság, vállalatok, intézmények) energiahatékonysági projektek, korszerűsítések, beruházások és egyéb hasonló intézkedések valósulhassanak meg, és ezáltal csökkenjen az energiafogyasztás. Magyarországon 2021. elején lépett életbe az energiahatékonysági kötelezettségi rendszer, amelynek lényege, hogy az energiaszolgáltatók (villamosenergia-, földgáz- és üzemanyag-kereskedők és egyetemes szolgáltatók) kötelezettek lettek arra, hogy évente meghatározott mértékű energiamegtakarítást realizáljanak a végső energiafelhasználóknál. A program keretében az MVM Otthon Plusz Zrt. lehetőséget biztosít arra, hogy a lakossági felhasználók kedvezményes áron vásároljanak - LED-izzókból és víztakarékos perlátorokból álló – termékcsomago(ka)t.

    add remove

    Hogyan tudok részt venni a programban?

    A Programban való részvételre a jelentkezés a https://mvmhomeandpro.hu/energiastart honlapon található elektronikus adatlap kitöltésével és véglegesítésével (az „Elküldöm” nyomógombra való kattintással), majd ezt követően a Partner webshopjában történő megrendelés véglegesítése jelenti a programban való részvétel teljesülését. A részvétel feltétele, hogy a Felhasználó az energiahatékonysági beruházást magyarországi ingatlan (felhasználási hely) tekintetében kívánja végrehajtani, valamint a Felhasználó esetében a betöltött 18. életév.

    add remove

    Hol találom az Általános Részvételi Feltételeket?

    Az Általános Részvételi Feltételeket itt találja.

    add remove

    Milyen esetben nem vagyok jogosult a kedvezményes vásárlásra?

    Amennyiben a Felhasználó a Programban való részvételi szándék kinyilvánítása során (a Megrendelő űrlap kitöltésekor) úgy nyilatkozik, hogy korábban már részt vett hasonló energiahatékonysági kampányban, úgy nem jogosult az MVM Otthon Plusz Zrt. kedvezményes vásárlási kampányban történő részvételre.

    add remove

    Hol tudok részletesebben tájékozódni az EnergiaStart csomag tartalmáról?

    Az EnergiaStart csomag tartalmának részletes ismertetőjét itt találja.

    add remove

    Miért váltsak hagyományos izzóról LED-fényforrásokra?

    Egy LED-es világítótest a hagyományoshoz képest akár 8-szor kevesebb energiát fogyaszt, miközben ugyanúgy, vagy akár erősebben világít. LED-fényforrásokkal energiát takaríthat meg, és spórolhat villamosenergia-költségein.

    add remove

    Hol érhetem el az aktuális EnergiaStart termékcsomag árlistáját?

    Az egyes érvényességi időszakokra vonatkozó mindenkor érvényes Árlisták a https://mvmhomeandpro.hu/energiastart/arlista címen érhetők el.

    add remove

    Honnan tudom, hogy a csapomon van-e perlátor, és az víztakarékos-e?

    Ha Önnek van szűrő a csaptelepén, egyszerűen tudja ellenőrizni a vízszabályozó meglétét vagy hiányát. Engedjen vizet 10 másodpercen át egy 2 literes edénybe. Perlátor nélkül a 2 literes edény legfeljebb 10 másodperc alatt megtelik. Víztakarékos perlátorral 10 másodperc alatt legfeljebb 1 liter víz lesz az edényben.

    add remove

    Én is be tudom szerelni a perlátort?

    A víztakarékos perlátort saját kezűleg is könnyedén fel lehet szerelni, nem szükséges hozzá szakembert hívni. Egy fogó segítségével egyszerűen csak le kell tekerni a csap végén lévő szűrőt, a helyére pedig be kell tekerni az újat. Fontos, hogy a régi szűrő tömítése ne maradjon a csapban, az új szűrőt pedig megfelelően meg kell húzni, hogy csepegésmentes legyen.

    add remove

    Milyen típusú csapra tudom felszerelni a perlátorokat?

    A perlátor átmérője 2 cm, így (a junior csaptelepek és a kádcsaptelepek kivételével) azon csapokra, melyeknél a kifolyási méret 2 cm körüli és M24 méretű foglalattal rendelkeznek, könnyedén felszerelhető.

    add remove

    Milyen csaphoz nem javasolják a perlátor használatát?

    Átfolyós (csapra szerelt) vízmelegítőhöz és konyhai, kis méretű bojlerhez nem javasoljuk.

    add remove

    Hova forduljak, ha a termék(ek) szavatosságával, jótállásával kapcsolatban van kérdésem?

    A termékcsomagot képező termékekkel kapcsolatos szavatossági, jótállási kötelezettségek a VR-COM Bt.-t terhelik. 

    VR-COM Bt.

    Székhely: 7627 Pécs, Szántó László utca 13

    Levelezési cím: 7627 Pécs, Szántó László utca 13

    Internetes honlap: https://takarekoseszkozok.hu

    Cégjegyzékszám: 02-06-072734

    A Termékcsomag ÁSZF elérhetősége: https://takarekoseszkozok.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

    E-mail elérhetőség: info@vrcom.hu

    add remove

    Hova forduljak, ha kérdésem vagy panaszom van?

    Ha a Felhasználó a Programmal kapcsolatos panasszal él, írásban, elektronikus vagy postai úton fordulhat a panaszával a Program ügyfélszolgálatához az alábbi elérhetőségeken:

    Levelezési cím: MVM Otthon Plusz Zrt.1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28. E-mail elérhetőség: energiastart@mvm.hu

    Az MVM Otthon Plusz Zrt. kizárólag a fenti e-mail címre küldött elektronikus leveleket tekinti e-mailes kommunikációnak.

    Az MVM Otthon Plusz Zrt. a panaszt kivizsgálja, és a Felhasználót a vizsgálat eredményéről a bejelentéstől számított 30 (harminc) napon belül a jogszabályi előírásoknak megfelelően írásban értesíti, a panaszt érdemben megválaszolja. Ha a szükséges vizsgálatokat nem tudja ezen idő alatt teljeskörűen elvégezni, illetve az elbíráláshoz szükséges véleményeket, információkat beszerezni, a vizsgálati idő meghosszabbodásáról a Felhasználó részére külön értesítést küld.

    Az MVM Otthon Plusz Zrt. a korábbi, érdemben megválaszolt panasz tartalmával azonos tartalmú, ugyanazon Felhasználó által tett, ismételt, új információt nem tartalmazó panasz, valamint az azonosíthatatlan személy által tett fogyasztói panasz kivizsgálását mellőzheti (Fogyasztóvédelmi törvény 17/B. § (5) bekezdés.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Részletes információ a sütikről.